Äntligen! Nu är det vååår!

image186



image187



image188



image190

Påskdagen 23 mars

image184



image185



Idag på Påskdagen var det 8 grader kallt på morgonen! Sedan på eftermiddagen kom det snö, precis som häromdagen. Om det kommer mycket snö skall jag få prova att åka pulka, hoppas det kommer mer snö. ..Mamma, pappa och jag tog en promenad vid bryggan. Jag fick gå alldeles själv, sen hittade jag några trappsteg som jag gick upp och ner för, och upp och ner för ett par gånger. Jättelång tid tog det innan mamma, pappa och jag kom någon vart! Sen kom det en tant som snällt studerade mig, hon stannade och då stannade jag också, och sen visste varken jag eller hon vem som skulle gå eller om vi skulle stå kvar. Till sist gick jag förbi henne och sedan kunde mamma, pappa och jag fortsätta.

Rejääält i Warberg



image183

Här spenderade morsan och Linda tid för ett litet tag sedan. Storstadsmänniskor som de är frågade Linda vid incheckningen tjejen i receptionen, om det var OK att klampa en lite senare tid på dygnet om det skulle vara så..? Tjejen svarade att "... ja, jag går hem vid fyra-femtiden sådär..." Jaha vad bra, på natten då? -Nej, på dagen. -Jaha! 

Elvina 1 år

image176



image177



image178



image179



image180



image181

ELVINA, MIN UNDERBARA DOTTER!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!! DU ÄR FANTASTISK. JAG ÄLSKAR DIG. DU OCH JAG ELVINA. DU OCH JAG. ... OCH SÅ PAPPA FÖRSTÅS!

Glad

image173

Hej, Livia!

Här är jag några minuter efter att vi sågs senast, lite säkrare och lite gladare. Lunchen fick jag i mig också innan mamma och jag tog båten hem. Hoppas ni mår bra! Kram! Och stort grattis till nya huset!! Hälsa mamma och pappa!!


Maraccas

image169





image171



Tack Livia för maraccasägget! Och tack även Stella för ett likadant! Aj lavv dem.


Overall

image167

Bilden talar sitt tydliga språk; Det här är inte din grej Frederica. Och definitivt inte Elvinas! Hur är det tänkt att man skall kunna röra sig? Over all är overallen. Säkert jätterar idé, men tack men nej tack!

Elvina och Ellen

image166

Här är jag och Ellen igen! Ellens mamma och min mamma är tidigare arbetskamrater och alla vi träffades på BB, vi låg till och med i rummen bredvid varandra!

RSS 2.0