Kaninen

image32

För ett tag sedan var jag på räkfrossarfest hemma på gården! Både Ida och Ellinor var med! Mamma var bland annat uppe och stuffade till ett liveband och pappa pratade med Olof, Idas pappa. Sedan somnade jag i vår granne Zorans famn, han kändes så trygg så jag somnade nästan direkt! Sen sov jag vidare i min vagn (med hörselskåpor på förstås). Frank var en annan granne som var med och utav honom har jag som ni kan se på bilden fått en jättemjuk och gó nalle! Jag fick välja den själv och jag tycker så mycket om den. Här sitter vi båda i min nya matstol.

Sjöstjärnan i stallet

Idag har vi varit vid Klippan igen (det är så fint där), på informationsmöte. Nästa vecka skall jag nämligen träna mig på att vara i vatten! Jag skall börja babysimma och det skall bli jätteroligt. Hon som skall lära oss var jättesnäll och idag när vi träffades fick jag låna en lila säl av henne! Jättefin var den! Sen fick jag träffa andra barn i samma ålder som mig, de var ungefär mellan 4 ½ månad och 6 ½ månad gamla. Bredvid mig nere på golvet träffade jag Arvid, honom snackade jag med lite grand, han var trevlig! (Han hade strumpor från PO.P i samma mönster och färger som jag har på ett par byxor! ) De andra barnen hann jag inte prata med så mycket men jag skall göra det på måndag, för då börjar kursen, så då ses vi igen! Jag måste komma ihåg att prova mina turkosa simbyxor också innan dess, så de passar ordentligt, det var noga sa Cita att de satt åt ordentligt vid låren och därbak och så. Jag tror att simbyxorna kanske är lite stora... men passar de inte, kan jag bara försöka äta lite mer på mamma kanske...

Onsdagar betyder stallet för min mamma. Och idag var det dags för mig och pappa att följa med vi också. Sen hade vi bestämt träff med farfar Lennart med! Jag blev jätteglad när jag hörde att farfar skulle med! Pappa var lite nervös för att han skulle ansvara för mig själv så att säga, men det gick bra! Jag älskar min pappa så mycket och han är så snäll. Jag, pappa och farfar fikade i stallet när mamma red, det var mysigt. Mamma red en häst som hette Fridolf, och jag, som aldrig har sett en häst innan,  tyckte att den var väldigt vacker! Och stor! Jag pratade med Fridolf och hans lekkompisar från läktaren men det verkade inte som om de hörde mig,  för ingen sade något tillbaka, förutom den där trevliga tjejen som stod i mitten, hon var väldigt pratsam, snäll såg hon ut att vara också!


Klippan

image28

På utflykt med mamma och pappa vid Klippan.

image31

Bild tagen från Klippan.

IKEA

Idag har jag varit med mamma och Camilla på IKEA. Först åt vi lunch, pasta med kyckling (jag fick mjölk, som var varm) och sedan var det efterrätt, kaffe och kladdkaka (jag fick mjölk, som var varm). Sedan bar det av till min avdelning. Jag fyndade en struts med lång hals + ett annat djur som också hade lång hals + (höll på att glömma) en råtta (som av nån anledning hade sina tänder uppe i munnen istället för där nere som jag har). Sedan hade jag turen att få tag på en stol, som jag skall sitta i när jag äter (se nedan)! Idag var det förresten avokado-dag, vilket jag tyckte var ganska gott. Konsistensen gillade jag, bäst hittills i alla fall.  

image16


Bild tagen före avokadons tid.


Fötterna

image23

Man måste ha på fötterna.

image24

Och snören att dra i.

image25

Bra så?

Kalas

image20

På väg till Göteborgskalaset ... eller vad det nu heter... Göteborgs kulturkalas var det visst.

Symbios

image26

Symbios. Givet Siewert.

Trollen

image21

Nu har jag borstat bort dem.

Själv.

Troll bort (borst).

Gröt

image22

Skruttin.

Risgröt med banan.

Skruttin med risgröt med banan.

En fråga bara; Om mamma skyndar sig allt vad hon kan och matar mig med gröten, så kanske hon klarar sig ifrån att gröten efter cirka femton minuter, inte alls är eller ser ut som en gröt längre, utan mer som en välling. Varför det? Har ingen aning. Skall man servera en banan till gröten för att hålla styrseln uppe på gröten??

Risgröt med banan.

Skruttin.

Grötigt.

Götheborg, Göteborg

image17

Nu är den där vackra båten hemma igen.


image19

Tjärnö

image27

Hattifnattarna.

(Man har väl finskt påbrå!)

Jovisst är det likt glassfarbror´n

image15

Söndagsfika vid Sannegårdshamnen visade sig bjuda på mer än bara god fika. Och då menar jag trevligt sällskap för nå´n glass blev det inte...

Lejonet & Skruttin

image14

Jag skall äta upp dig...

Badstranden

image13

Äntligen sommarväder! Bra att mamma håller i mig, för det är lite läskigt med så mycket folk.

Liseberg

liseberg

Tur att det är så mycket träd och blommor längs den här vägen...

... jag menar... så ingen tror att det är en bebis eller nån som kör...

... eller att det är en pappa eller nån som åker med och sköter pedalerna, för att jag inte kan själv...

Konserten

image8

Ja, gå och fiska med dig, jag hör ändå inte på det örat!

För här kommer alla känslorna på en och samma gång, ja här kommer alla känslorna på en och samma gå-å-å-ång...

Ålefeskar´n

image9

Ja, ja.... (gäsp)... för att göra en lång historia kort så var jag hos kusinerna i Strömstad och sen åt vi makrill (makkrell, som man sajjer).

(Jag kände mig inte så trött först.. men...)

Burken

burken

Rocky & Drago. TV 6. Aj lavv jo.
 

Min vagn

image12

Jag vill absolut inte ligga ner!


RSS 2.0